Elkészült az Otthon Centrum Informatikai és Szolgáltató Zrt. VENYERA projektje

Az Otthon Centrum Informatikai és Szolgáltató Zrt 2011. májusában sikeresen fejezte be az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program Vállalati Innováció Támogatása pályázati konstrukciójának keretében támogatott K+F projektjét.

A projekt célja a VENYERA (Vevő Eladó Nyilvántartó Elemző Rendszer és Adatbázis) szoftveres alkalmazás fejlesztése volt, mely az ingatlanközvetítés, valamint a kapcsolódó hitel- és biztosításközvetítés üzleti folyamatait teljes körűen, integrált módon támogatja. Az alkalmazás a jelenleg a piacon elérhető ilyen fókuszú szoftverekhez képest új, innovatív üzleti megoldásokat támogat az elérhető legújabb technológiai megoldások segítségével.

Várakozásaink szerint a kifejlesztett prototípusra alapozó szoftver termékünk és online szolgáltatásunk a jelenleg elérhetőnél magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálást, másrészt hatékonyabb szakmai működést, harmadrészt dinamikusabb keresztértékesítést tesz majd lehetővé partnereink, a majdani felhasználók számára.

venyera

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ