Milyen pénzügyi szolgáltatásokat keres?

az ochc bemutatkozik

Bízza pénzügyeit Magyarország meghatározó hitelközvetítőjére

 

Az Otthon Centrum Hitel Center Magyarország egyik vezető hitelközvetítője, mely független közvetítőként* hazánkban az egyik legszélesebb banki és pénzintézeti kapcsolatrendszerrel rendelkezik és teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Az Otthon Centrum Hitel Center 2018-ban közel 50 milliárd forint hitelt közvetített, és 2000. augusztusi indulása óta már több ezer elégedett ügyfél bízta rá hitel- és biztosítási ügyeinek intézését. Nagy tapasztalattal és naprakész információkkal rendelkező tanácsadó a többhetes utánajárás helyett akár egy óra alatt ismertetik Önnel az aktuális hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket és segítenek a legmegfelelőbb kiválasztásában.

 

*HC Központ Pénzügyi Közvetítő Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Tudjon meg többet!

 

HITEL? - Ajánljuk magunkat!

 

ÍGY DOLGOZUNK: Hitelfelvételkor az információ hiánya komoly anyagi hátrányt okozhat. A hitelfelvétellel kapcsolatos döntést jelentős mértékű lakossági hitelt kihelyező, országos lefedettségű bankfüggetlen szakértői csapat segítségével érdemes meghozni. A HC Központ Kft. 2000. augusztusi indulása óta már több tízezer elégedett ügyfél bízta hitel ügyeinek intézését. Munkatársaink jelentős banki hitelezési, tanácsadói és vezetői tapasztalattal rendelkező szakértők, komoly pénzintézeti kapcsolatrendszerrel.

A hitelügyintézés során kényelmet, általunk elérhető ügyfélkedvezményeket, ügyfélközpontúságot, szakértelmet, hatékony ügyletmenedzsmentet biztosítunk - ügyfeleink pénzt és időt takaríthatnak meg.

 

1. A kényelem előnye: Nem kell minden bankba elmenni, mert nálunk több, mint 100 hitelterméket tud egy kapus rendszeren keresztül, gyorsan és egyszerűen összehasonlítani.

 

2. A spórolás előnye: A bankok ajánlatában nagy eltérés lehet. Segítségünkkel a számodra legkedvezőbbet választhatod ki, így akár milliós (10 millió Ft hitelösszeg, 20 éves futamidőn mérve) nagyságrendű is lehet az összeg, amit megtakarítunk.

 

3. A szakértelem előnye: Ismerjük az egyes banki hitelezési szabályok specifikumait, ezáltal ügyfeleink számára személyre szabottan találjuk meg a legkedvezőbb banki ajánlatot. Olyan megoldást, amely valóban elérhető számára a mostani speciális helyzetben is.

 

4. Szakértő segítség díjmentesen: A törvény értelmezése szerint "független többes ügynökök" vagyunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy több bank, hasonló (versengő) termékét közvetítjük ügyfeleinknek. A bankokkal szerződésben állunk ennek a tevékenységnek a végzéséhez, így ismerjük a termékeiket, kondícióikat, folyamataikat, dokumentációs igényeiket is. Díjazásunk a banki partnereink által történik, ennek mértéke nem terheli az ügyfeleket, sőt a jelentős közvetített volumenhez mérten olyan kedvezményeket vagyunk képes elérni, amely segítségével az ügyfél általunk kedvezőbb konstrukcióhoz jut.

 

5. Felügyeleti megfelelés - biztonság ügyfeleinknek, partnereinknek: A hitelközvetítő tevékenység végzése engedélyhez kötött, amelyet a Magyar Nemzeti Bank szigorú feltételek teljesítése (személyi, tárgyi, felelősségi, stb.) esetén ad ki és rendszeresen ellenőriz. A mi engedélyünk törzsszáma: EN-I-707/2010

 

Forduljon hozzánk bizalommal hitel témában az infoHC@oc.hu elérhetőségünkön, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

Támogatások összefoglalása

 

Tájékoztatás állami támogatásokról

 

MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá! konstrukciója - Tájékoztatás

 

Hitelkiváltás - Számoljuk ki!

 

Hiteled van? – végleges megoldás a hitelkiváltás

 

 

Hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak ügyfeleink rendelkezésére!

 

A koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel mind a hitelfelvétel előtt álló ügyfelek tájékoztatása kapcsán, mind pedig a folyamatban lévő ügyintézések esetében igyekszünk a személyes találkozások számát minimalizálni, ezért lehetőség van nagyrészt online csatornákon intézni pénzügyeiket.

 

Tapasztaljuk, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatta a hitelfelvételi lehetőségeket, így a jelenleg elérhető megoldások kapcsán hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak rendelkezésre telefonos és online elérhetőségeinken. Keressen minket bizalommal!

 

A jelenlegi helyzetben bevezetett egészségügyi-biztonsági intézkedéseinkről készült tájékoztatónk letölthető itt:

 

Ügyféltájékoztató - HC Központ