XIII. kerület - Marina part

1138 Budapest, Úszódaru utca 3. , N lépcsőház, fszt. Üz-2.
H-P: 9-18
+36 70 454 1301 ; (fax)
+36 70 454 1301

Az Otthon Centrum legújabb XIII. kerületi exkluzív Marina parti irodájában, színvonalas és kellemes környezetben várjuk Önt, hogy felkészült és tapasztalt tanácsadó kollégáinkkal megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb otthont, legyen szó akár új, akár használt lakásról.
Csapatunk tagjai a közkedvelt Vizafogó, a megújuló Angyalföld, és a patinás Újlipótváros területének specialistái, akik a legteljesebb felkészültséggel állnak a lakásvásárlók és eladók rendelkezésére. Kollégáink nemcsak a döntéseik meghozatalában segítik, hanem végig kísérik Önt a lakásvásárlás és -eladás teljes folyamatán.
Páratlan új építésű lakáskínálatot tudunk érdeklődő ügyfeleink részére prezentálni, ahol még az épülő lakások alaprajzainak módosítására, burkolatok kiválasztására is van lehetőség.
Fő tevékenységi területünkön túl természetesen az Otthon Centrum országos ingatlan kínálatából, több ezer eladó, illetve bérbeadó új és használt lakásból is kiválaszthatja álmai otthonát.
Munkánkat és az Ön döntését egyaránt segíti az ingyenes hiteltanácsadás és hitelügyintézés.
Hitel Centerünk csak nálunk elérhető banki termékekkel rendelkezik, így a legkedvezőbb megoldásokat nyújtjuk ügyfeleinknek.
Igény szerint teljes körű műszaki, pénzügyi és jogi támogatást is biztosítunk ügyfeleink részére.
Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!