XIII. kerület - Petneházy utca

Év Irodája 2019
1135 Budapest, Petneházy utca 66.
H-CS: 9-18 P: 10-17
+36 1 237 0049 ; (fax)
+36 70 454 1313

Csapatunk tagjai, Angyalföld és Vizafogó területének specialistái, a legteljesebb felkészültséggel állnak a leendő lakásvásárlók és eladók rendelkezésére, szakszerű tájékoztatással segítve Önöket életük egyik meghatározó döntésének meghozatalában, terveik megvalósításában.

Nálunk megtalálja a legszélesebb kerületi új- és használt lakás kínálat mellett az Otthon Centrum teljes lakás választékát is. Kollégáink nem csak a döntéseik meghozatalában segítik, hanem végig kísérik Önt a lakásvásárlás és -eladás teljes folyamatán.

Páratlan újépítésű lakáskínálatot tudunk irodánkban érdeklődő ügyfeleinknek prezentálni, ahol még az épülő lakások alaprajzainak módosítására, burkolatok kiválasztására is van lehetőség. Térjen be hozzánk és regisztrálja le jövőbeni lakását, akár befektetésnek, akár saját részre keres… így nem marad le a legjobb lakásokról!

Beruházóknak, ingatlanfejlesztőknek vállaljuk telkek felkutatását, piacelemzést és teljeskörű projekttanácsadást: a telek kiválasztásától, a lakásmátrix meghatározásán át, egészen az épülő lakások árazásáig. Az értékesítési folyamat egészét, A-tól Z-ig magunkra vállaljuk.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük!