XIII. kerület - Pozsonyi út

1137 Budapest, Pozsonyi út 39.
H-P: 9-18
+36 1 239 8547 ; +36 1 239 8547 (fax)
+36 70 454 0418

Újlipótvárosi irodánk, a Pozsonyi út 39. szám alatt immár 10 éve áll az ingatlant eladó és vásárolni kívánó Ügyfeleink rendelkezésére. Az Otthon Centrum hálózat teljes kínálatával, komplex szolgáltatási csomagjával Ügyfeleink minden igényét kiszolgáljuk. Országos hálózatunknak köszönhetően több ezer ingatlanból válogathat a hozzánk érkező ingatlankereső.
Közvetlen működési területünk a Klasszikus Újlipótváros, ahol egyaránt megtalálhatóak a magas színvonalú bérházak, a nagypolgári vagy Bauhaus stílusú társasházak, valamint a modern építészet remek alkotásai (Kleopátra Ház, Cézár Ház, Római kert, Duna park ház, Vasaló ház, Kárpát ház, Pozsonyi ház). Újlipótváros kialakításakor olyan tudatos városépítés zajlott, amelynek eredményeit ma is örömmel nyugtázzuk. A területet parkok, éttermek, kávéházak teszik vonzóvá a hozzánk látogatóknak. Üzletpolitikánk alapeleme, hogy megbízásainkat szakmai felkészültségünknek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük. Tanácsadóink hely- és emberismerete által, hamar felismerjük az ügyfeleink igényeit, és segítünk megtalálni azt az otthont, amelyet megálmodtak.

Az irodánkban állandó Hitel Center tanácsadónk 20 bank termékeiről ad tájékoztatást és díjmentesen intézi a hitelfelvételi folyamatot. Hitel Centerünk egyedi megállapodású, csak nálunk elérhető banki termékekkel rendelkezik, így a legkedvezőbb megoldásokat nyújtjuk ügyfeleinknek.

Új építésű lakások széles kínálata is megtalálható nálunk, amelyek kiválasztásában szintén felkészült tanácsadóink várják Önt kedves Ügyfelünk!

Célunk, hogy szakmailag felkészült, profi tanácsadóink segítségével Ügyfeleinknek a legteljesebb piaci rálátást nyújtsuk, mindezt színvonalas szolgáltatás mellett, legyen szó akár eladásról, akár vásárlásról.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!