XIII. kerület - Viza utca

1138 Budapest, Viza utca 3 A ép. Fszt.
H-P: 9-18
+36 1 238 8083 ; +36 1 238 8084 (fax)
+36 70 454 1338

Irodánk Budapest XIII. kerületében a Vizafogón található a Viza u. 3. szám alatt, a Riverside Apartmanházban.
Irodának fő tevékenységi területe az XIII. kerület Vizafogó városrésze, ahol egyaránt megtalálhatóak a magas színvonalú új építésű társasházak (Riverside, Riverloft, Ikon Ház, Viza Apartmanház), téglaépítésű ingatlanok és Budapest legfiatalabb panellakásai is.
Széles választékot kínálunk  a XIII. kerület  új építésű projektjeiből, teljes körű  piacismeretünk segít megtalálni a legmegfelelőbb új építésű lakást a piacon található széles kínálatból.
Ingatlan kínálatunk kiterjed egész Budapestre és az ország teljes területére mind lakáscélú-, mind kereskedelmi célú ingatlanokra vonatkozóan. Irodánk az Otthon Centrum teljes lakáskínálatával, egy professzionális, országos hálózat biztos hátterének előnyeit felkínálva áll Ügyfeleink rendelkezésére. Bármely területet is választja, üzletkötőink jól ismerik a kerület minden részét, teljes körű tájékoztatást adnak mind az árak, mind a környezet, infrastruktúra tekintetében. Tanácsadóink több éves ingatlan értékesítési tapasztalattal segítik ügyfeleinket lakásaik értékesítésében és a számukra megfelelő otthon kiválasztásában. Hirdetéseink az ország legnagyobb ingatlanos franchise hálózatának internetes felületén, a www.oc.hu weboldalon kapnak helyet.  Az iroda szaktudásával és a leghatékonyabb marketing eszközök alkalmazásának köszönhetően a terület legeredményesebb, legismertebb ingatlan specialistája lett a néhány év alatt. Elégedett ügyfeleink száma évről-évre folyamatosan gyarapszik. Ügyfeleinket színvonalas irodai környezetben, igényeiknek megfelelően, személyre szabott ajánlatokkal szolgáljuk ki. Az adott ingatlan kiválasztásától, az ingyenes  hitelügyintézésen át (ezen szolgáltatásunk nem kizárólag a nálunk vásárló vagy korábban vásárolt Ügyfeleink számára jelenthet megoldást), az adásvételi szerződés lebonyolításáig mindenben ügyfeleink segítségére vagyunk. Kellemes böngészést kívánunk ingatlan kínálatunkban!