XIV. kerület - Örs vezér tere

1144 Budapest, Zalán u. 23. (Kerepesi úti odal)
9-18
+36 1 781 3348 ; (fax)
+36 70 454 3645

Üdvözöljük Önt az Otthon Centrum Franchise Hálózat Örs vezér téri irodájának a honlapján!

Az Otthon Centrum  Franchise Hálózat tagjaként azt valljuk, hogy csak megfelelő szakértelemmel rendelkező üzletkötőkkel dolgozunk.

Elhivatott, tapasztalt, energikus csapatunkban mindenki azon dolgozik, hogy a rájuk bízott ingatlanokat a lehető leggyorsabban és a legmagasabb piaci áron értékesítsék, illetve hogy a vevőik igényeit teljes körűen kiszolgálják. Ügyfeleinknek garantáltan pénzt, időt és energiát takarítunk meg.

Számunkra kiemelten fontos, hogy az ügyfeleink minden igényét figyelembe vegyük, és a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk az ingatlan értékesítésével kapcsolatosan.

Kollégáink nem csak az ingatlan eladásban, hanem a megfelelő ingatlan megkeresésben, illetve bérbeadásában is segítenek.

Minderre garancia a több éves szakmai tapasztalatunk.

Kapcsolatban állunk több ingatlanjogásszal így az adás-vételi szerződés lebonyolításában is tudunk segíteni.

Szolgáltatásaink közé tartozik még az energetikai tanúsítvány elkészítése, díjmentes piaci értékmeghatározás, hitel és lakás-takarékpénztár (LTP) ügyintézés is.

Ha ingatlan eladásban vagy vételben gondolkodik, keresse a területileg Önre szakosodott irodánkat az Örs vezér téren, a Sugár mellet, a Zalán utca 23-ban.