Ingatlan értékesítő

Jelentkezem most!

Pozíció csoport:

Ingatlan tanácsadó

Pozíció leírása:

Munkatársakat keresünk Ingatlan értékesítő munkakörbe.

Kedves Érdeklődő!

Torday Piros vagyok. Az Otthon Centrum irodavezetőjeként több mint 11 éve azzal foglalkozom, hogy pörgős, középkorú hölgyeknek és férfiaknak tanítom meg az 5 legjobban fizetett szakma egyikét, hogy családjuk és saját egzisztenciájuk ne legyen kérdés számukra.

Úgy gondolom, ha ezt olvasod, akkor nem vagy teljesen megelégedve a jelenlegi munkahelyeddel. Talán valami hiányzik, akár pénzben, akár elismerésben, vagy csak egyszerűen a váltáson gondolkodsz? Ha ezek megfordultak a fejedben, akkor egy igazán jó lehetőséget ajánlok fel neked.

Vezetőként azon dolgozom, hogy a velem dolgozó kollégáknak és családjuknak ne legyen ilyen hiányérzetük. Értékesítő csapatom 2 fővel fogom bővíteni, ha úgy gondolod, itt a lehetőség. Megbecsülés. Biztonság. Elismerés. Pénz.

Amennyiben Te is szeretnéd megérteni, hogyan tudod elérni ugyanezt, küldd el fényképes önéletrajzodat a fent megadott elérhetőségemre és utána találkozunk személyesen, amikor közösen eldöntjük, alkalmas vagy-e erre a pályára.


üdvözlettel: Torday Piros

torday.piroska@oc.hu

 

Információ az irodáról:

Keressük Móni kollégáját!

Ha nem a szokásosra vágysz- gyere hozzánk dolgozni
területi képviselőnek

 A Torday Corporationnál egyvalamiben biztos lehetsz-, semmit nem úgy csinálunk, mint a "szokásos".

Nem is a szokásosat keressük mi sem. Ha úgy érzed, egy jól szituált, "normális", kiegyensúlyozott gondolkodású, jó kiállású ember vagy, aki mindig megfelelt az elvárásoknak, kérlek, most ne olvass tovább- bocs, nem téged keresünk. 

Ha mindig kilógtál a sorból, ha kezdesz letörni a visszautasítások miatt, ha szeretsz játszani, ha szereted, ha nem mások játszanak a pénzeddel, ha szeretsz építeni és fejlődni, akkor jó helyen keresgélsz!
Ez egy családi vállalkozás. A hangulat jó, az irodában pedig akváriumot tartunk, mert miért ne tartanánk.

Mi odafigyelünk az igényeidre! És haladunk. Te is haladnál?

Haladj velünk.

Legfontosabb tapasztalatok

- Mivel mindenhová legalább 500 év munkatapasztalatot kérnek, mi semmi ilyesmit nem kérünk. Megtanítunk minden szükséges munkafázisra! Nem "ingatlanoznod" kell- ez más! (Nem kell elhinned-, tesztelj minket!)
- Mivel mindenhová mindenféle végzettségeket kérnek, mi ebbe sem feszülünk bele. Nincs okleveled értékesítésről? Nem gond, középfokú végzettség elég lesz. Forogjon jól az agyad, akarj dolgozni, higgyél a csapatban és magadban. 
- Különben meg nem kell ezen gondolkodni. Legfontosabb tapasztalataidat most fogod megszerezni, nálunk.

Elvárásaink

- Ne remegjen a térded beszélgetés közben! Ne legyél saláta!
- Csináld azt, amit kérünk tőled! Nem szeretnénk őrült feltalálókat.
- Viszont nem mindegy, mi van rajtad! Ezt a munkát nem lehet rövidgatyában csinálni; de festhetsz a lábujjkörmödre katicákat. Ha cipőt húzol rá.
- Ha képes vagy alkalmazkodni, és fel tudod venni a tempót, akkor téged keresünk.

Amit adunk

- Számodra is belátható jövőkép.
- Minden hónap ötödikén klasszikus, fix fizetés. Hopp! Ebben is mások vagyunk...
- Jól körülhatárolt, átlátható, személyedre szabott feladatok.
És a piros pirula a Mátrixból. Ha fejest ugrasz, kinyílik a világ.

  • Munkarend: heti 40 óra, aminek nagy részét eladó lakásokban, házakban töltöd!
  • Jelentkezz most az alábbi e-mail címen: torday.piroska@oc.hu

Csatlakozzon az Otthon Centrum csapatához!

Az Otthon Centrum Magyarország legelismertebb ingatlanközvetítő franchise hálózata, amely több mint 10 éves működése során felhalmozott tapasztalatával kiemelkedően hatékonyan segíti az ingatlanpiacon az eladókat és a vevőket. Eddigi működésünk során több mint 6 millió, ingatlanra érdeklődő telefonhívást kaptunk. Weboldalunkon több mint 16 millió látogatást regisztráltunk az elmúlt években. A piacon az egyik legnagyobb adatbázisunkban jelenleg 50.000 regisztrált kereső található. Hálózatunk nyolcszor nyerte el a Magyar Ingatlan Szövetség „Az Év Ingatlanforgalmazója” díját, és az ingatlanközvetítő hálózatok között egyedüliként 8 éve folyamatosan kiérdemeljük a Superbrands, 2010-től pedig minden évben a Magyar Brands címet. Az „Innováció az ingatlanközvetítésben” díj mellett megkaptuk az „Év Franchise Hálózata” és az „Év Innovatív Hálózata” elismeréseket is. Nemzetközi elismerésben is részesült az Otthon Centrum: 2014-ben franchise partnerünk II. helyezett lett a „Best Franchisee of the World” versenyen.

Jelentkezem most!