KÖSZÖNJÜK, HOGY IGÉNYBE VESZI AZ OTTHON CENTRUM SZOLGÁLTATÁSAIT!

Cégünk évek óta nagy sikerrel működteti Ügyfélklub programját, melynek keretében országos lefedettségű partnerekkel kooperálva nyújtunk exkluzív, egyedi kedvezményeket ügyfeleink számára. 2022-óta megújult formában, digitális felület által érhetőek el és érvényesíthetők a kuponok.

Kizárólagos megbízási szerződést kötött, vagy ingatlant vásárló ügyfeleink az alábbi kedvezményeket tudják igénybe venni:

Három darab 10%-os kedvezményt biztosító kupon, amely a Praktiker magyarországi áruházaiban váltható be, személyes vásárlás esetén.

Részletes felhasználási feltételek:

A kupon a vásárlás értékhatárától függetlenül egyetlen vásárlás alkalmával használható fel, és annak bruttó végösszegéből 10% kedvezményt biztosít, amely fizetéskor kerül levonásra a kerekítés szabályai szerint. Jelen kupon a kiállítástól számított 6 hónapig érvényes, és az aktiválástól számított 10 percen belül használható fel. A kedvezmény készpénzre nem váltható. A kupon nem érvényes: élelmiszer, illetve akciós, kiárusításos, outlet, továbbá a (grafikai jelöléssel és/vagy egyedi elnevezéssel megkülönböztetett) nem rabatolható kategóriába eső termékek vásárlása esetén, továbbá egyéb (kuponos, kártyás) kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával csak 1 darab kupon használható fel, a kedvezmény utólagos érvényesítése nem lehetséges. A kedvezmény a webshopban nem vehető igénybe.

Minden kedves ügyfelünknek három darab, az alábbi kedvezményekre jogosító kuponszelvényt biztosítunk:

  • Alap csomag+ Átfogó extra takarítás - 15% kedvezmény
    Költözéskor, de természetesen attól függetlenül is ajánlott szolgáltatás.
  • Alap csomag+ Felújítás utáni takarítás extra - 15% kedvezmény
    Felújítás utáni ajánlott szolgáltatás.
  • Nagy tisztítószer csomag - 20% kedvezmény
Az adott kedvezménytípust a www.rendi.hu weboldalon történő online megrendeléskor, a kuponszelvényen feltüntetett, a választott kedvezményhez tartozó kuponkód megadásával lehet igénybe venni.
A kuponszelvényen található kedvezménytípusok egy megrendelés alkalmával nem összevonhatók.

 

MOSÁSHOZ:

A két darab akciós kupon , egyenként1 db kedvezményes mosásra jogosít a Bubbles bármely mosodájában, mely országosan több, mint 60 helyszínen megtalálható. Üzletek listája: www.bubbles.hu/uzletek 
Felhasználható 1 alkalommal dupla (11 kg) és tripla (16kg) kapacitású mosógépre a hét minden napján reggel 07:00-22:00 óra között, 2022.12-31-ig. A kedvezmény felhasználásának feltétele meglévő Bubbles regisztráció.*

A kedvezmény a kuponkód megadásával az aktuálisan érvényben lévő árakból automatikusan levonásra kerül.

Bubbles regisztráció: https://my.bubbles.hu/

*A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és foglalás esetén nem érvényesíthető, készpénzre nem váltható.

SZÁRÍTÁSHOZ

Az akciós kupon 1 db kedvezményes szárításra jogosít a Bubbles bármely mosodájában, mely országosan több, mint 60 helyszínen megtalálható.
Üzletek listája: www.bubbles.hu/uzletek 

Felhasználható dupla (16 kg) és tripla (25kg) kapacitású szárítógépekre a hét minden napján reggel 07:00-22:00 óra között 2022.12-31-ig. A kedvezmény felhasználásának feltétele meglévő Bubbles regisztráció.

Bubbles regisztráció: https://my.bubbles.hu/

A kedvezmény a kuponkód megadásával az aktuálisan érvényben lévő árakból automatikusan levonásra kerül.

*A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható és foglalás esetén nem érvényesíthető, készpénzre nem váltható.