Vezérlőpult

Tudjuk, hogy az ideális otthon vagy befektetés megtalálása nehéz folyamat, ezért oldalunkon olyan kényelmi funkciókat talál, amelyek ezt hivatottak megkönnyíteni Önnek.
Számos szolgáltatást kínálunk regisztráció nélkül is, azonban a teljes felhasználói élmény bejelentkezett látogatóink számára érhető el.
A vezérlőpultról valamennyi szolgáltatást egyszerre tudja használni, és itt tudja nyomon követni a keresésével kapcsolatos változásokat is. 
Az alábbiakban arról tájékozódhat, hogy milyen funkciókat kínálunk Önnek.

Legutóbbi ingatlanok 0

Eddig még nem tekintett meg ingatlant

Megjegyezzük Önnek az oc.hu oldalon megtekintett ingatlanokat, anélkül, hogy elmentené ezeket. Így később előveheti a korábban megnézett ingatlanokat, és ott folytathatja a böngészést, ahol korábban abbahagyta. Az igazán fontos ingatlanokat mentse el, mert csak így kaphat értesítést azok árváltozásáról. A mentett ingatlanokat mindig megőrizzük az Ön OC Fiókjában, a legutóbbi ingatlanok más számítógép használata, vagy a böngészési előzmények törlése esetén elveszhetnek.

Mentett ingatlanok

Belépett felhasználók számára elérhető funkció.

Keresés közben lementhet ingatlanokat, akár már a találati listában, akár az adott ingatlan adatlapján. A vezérlőpultról nem csupán könnyen tudja tárolni azokat, hanem további műveletekhez is használhatja, például bármikor megjelenítheti térképen vagy kérhet értesítést arról, ha az ingatlan adataiban változás történik.

Legutóbbi keresések

Eddig még nem futtatott keresést

Megjegyezzük Önnek az oc.hu oldalon futtatott kereséseket, anélkül, hogy elmentené ezeket. Így később előveheti a korábbi kereséseit, és ott folytathatja a böngészést, ahol korábban abbahagyta. Az igazán fontos kereséseket mentse el, mert csak így kaphat értesítést a keresési feltételeknek megfelelő, és az adatbázisba újonnan bekerülő ingatlanokról. A mentett kereséseket mindig megőrizzük az Ön OC Fiókjában, a legutóbbi keresések más számítógép használata, vagy a böngészési előzmények törlése esetén elveszhetnek.

Mentett keresések

Belépett felhasználók számára elérhető funkció.

Ha lementi az optimális feltételeket tartalmazó keresését (akár többet is), a következő látogatáskor egy gombnyomással lefuttathatja újra, anélkül, hogy mindent ismét ki kellene töltenie.
Amikor lefuttat az oldalunkon egy ingatlankeresést, attól függően, hogy mennyire elégedett a kapott találatokkal, a keresési paramétereit szűkítheti/bővítheti (amikor megváltoztat egy-egy keresési feltételt, látni fogja, hogyan alakul az így kapott találatok száma).

Összehasonlításra jelölt ingatlanjaim

Eddig még nem jelölt összehasonlításra ingatlant

Egy táblázatban láthatja a kiválasztott ingatlanok fontos adatait, ezáltal egy pillantás alatt összehasonlíthatja őket. Összehasonlításra már a találati listából és az ingatlan adatlapjáról is jelölhet ingatlanokat. Keresse a szemben álló nyilakat, az összehasonlítás ikonját. Az összehasonlításra jelölt ingatlanokat a láblécben vagy a vezérlőpulton találja, azon a felületen láthatja az összehasonlító táblázatot.

Értesítések

Belépett felhasználók számára elérhető funkció.

Egy helyen láthatja az összes Önnek e-mailben is elküldött értesítést a mentett keresési feltételeknek megfelelő új ingatlanokról, a mentett ingatlanok változásairól. Az értesítéseket a vezérlőpulton külön menüpontban, az Értesítések kezelése alatt tudja szerkeszteni, beállítani, aszerint, hogy milyen eseményekről, milyen gyakran szeretne értesítést kapni e-mailben is, itt az OC Fiókjában. 

Fontos helyeim

Belépett felhasználók számára elérhető funkció.

Ha vannak olyan helyek (POI) amelyek az Ön keresése szempontjából fontosak (pl. a gyerekek iskolája, munkahely, szülők otthona, kedvenc kávéház, stb.), ezeket bejelölheti a térképen. A keresés során az ingatlanok adatlapján található térképen ezeket meg tudja jeleníteni, így látni fogja, hogy az adott ingatlanhoz vagy környékéhez képest ezek hol helyezkednek el, illetve a saját, személyre szabott térképén is láthatja ezeket a helyeket, itt a vezérlőpulton.

Saját térképem

Belépett felhasználók számára elérhető funkció.

Egy térképen láthatja a mentett ingatlanjait és a fontos helyeket. Megnézheti, hogy melyik kiszemelt ingatlan van a legközelebb a fontos helyekhez, melyiket a legkönnyebb megközelíteni autóval vagy tömegközlekedéssel. Ellenőrizheti, hogy melyik ingatlan van zöldövezetben, melyik van közel kedvenc boltjaihoz. Az elhelyezkedés mindig kulcskérdés az ingatlanok esetében, vizsgálja az elhelyezkedés szempontjait a legkézenfekvőbb módon, a saját térképén.